Der var storkamp på Camp Nou søndag eftermiddag, da førstepladsen FC Barcelona tog imod andenpladsen fra Atletico Madrid. Barcelona spillede rigtig flot i første halvleg, men havde ikke meget at komme med i anden halvleg.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Coutinho, Messi og Suárez

- Atletico overlader initiativet til Barcelona, som kører bolden rundt, men gæsterne står godt på banen.

22'
- Thomas får muligheden på en løs bold, men sender bolden forbi målet.

26' - MÅL!!
- DER ER MÅL! MESSI GØR DET IGEN! Han brager et direkte frispark op i krydset uden chance for Oblak. 1-0 til Barcelona!

31'
- To gule kort på ét minut. Først til Messi og dernæst Atletis Vrsaljko.

35' - ind-/udskiftning
- Valverde er tvunget til at pille Iniesta ud, som fra en episode tidligere ikke er klar til at fortsætte. Gomes kommer ind.

37'
- COUTINHO! Alba stormer på baglinjen og giver plads til brasilianeren, som trykker af, men Oblak redder og giver hjørnespark.

39'
- Messi driver bolden frem og det er tydeligt, at han ikke tror på Gomes, som ellers står helt fri. Til sidst bliver han nødt til at aflevere og til trods for masser af tid sender Gomes sit flade indlæg lige i favnen på keeper Oblak og chancen forsvinder.

43'
- Stærkt af Roberto! Han opsnapper en aflevering og sætter gang i en omstilling, som Suárez får hjørnespark ud af.

43'
- Coutinho sender bolden ind i feltet fra hjørnet og Piqué kommer op, men han header over målet.

57'
- Rakitic nedlægges på kanten af feltet. Frispark i en farlig position - og gult kort til Gimenez.

58'
- Messi sparker, men muren redder.

58'
- Piqué er i jorden og tager sig til sit sårede knæ, som han har bøvlet med i mange uger.

60'
- Elendigt af Alba, som modtager bolden af Umtiti, men som slet ikke aner hvad han skal gøre. Han mister den og giver Atletico en god mulighed, men de udnytter den ikke.

63'
- I en tilfældig duel rammer Umtiti svagt Costa i ansigtet, som falder hårdt i jorden. Frispark til Atletico, som de dog ikke får noget ud af.

69'
- Atletico sidder på kampen og Barcelona kan slet ikke få styr på bolden. Nu har gæsterne igen frispark i en god position.

76'
- Barcelona skaber ingenting og kan slet ikke komme igennem Atleticos mur. Specielt Gomes har været pivringe og samtlige aktioner - om det er offensivt eller defensivt.

76' - ANNULLERET MÅL!
- Suárez scorer, men dommeren annullerer for offside.

77'
- Barcelona bibeholder presset og med sin første gode aktion i kampen sender Gomes Messi i en god position, men hans forsøg blokeres ud.

78'
- BUSQUETS! Utrolig tæt på, at han fra bagrummet i feltet får flugtet bolden i mål.

80
- Coutinho tryller sig forbi tre mand før han bliver væltet i feltet, men der skal mere til for at få et straffespark.

84' - ind-/udskiftning
- Coutinho går ud. Paulinho kommer ind.

86' - ANNULLERET MÅL!
- Så var det Atletico til at få annulleret et mål og igen er det godt set: Diego Costa er offside inden han lægger bolden af til Gameiro, som ellers bragede kuglen i mål.

91'
- TÆT PÅ 2-0! Suárez forsøger at vippe bolden i mål, men den sniger sig lige forbi krogen.

Slut
- Barcelona vinder opgøret med 1-0 og kravler dermed otte point foran Atletico Madrid hvilket er tæt på at være afgørende for hvem der løber med mesterskabet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder