Annonce


Annonce

Annonce

Busquets kritiserer planlægningen

La Liga - 4. marts 2018




Efter sejren mod Atletico Madrid mente Sergio Busquets godt at han kunne tillade at brokke sig over planlægningen af kampprogrammet. Havde Barcelona tabt, ville det ligne en undskyldning, så han udnyttede sejren til at fortælle om sit syn på det stramme program.

Atletico Madrid spillede på hjemmebane onsdag aften og havde således god tid til at forberede dagens kamp mens Barcelona spillede torsdag hos Las Palmas, som er den længste udebanetur i ligaen.

- Begge hold kunne have spillet om onsdagen, men de valgte at placere os torsdag. Vi kom tilbage til Barcelona og skulle direkte i gang med træningen - vi fik ikke tid til at restituere. Hvis vi er i verdens bedste liga, så burde de få styr på sådan nogle ting.

- Det er ikke en undskyldning; det er fact. Havde vi tabt, så kan jeg ikke lide at brokke mig, men vi vandt i dag og derfor udnytter jeg det ved at brokke mig over planlægningen.

Barcelona fik 1-1 ude mod Las Palmas men vandt til gengæld 1-0 hjemme mod Atletico Madrid i dag og dermed er forspringet på otte point ned til madrilenerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets kritiserer planlægningen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder