Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta testes for sin skade i dag

Skader - 5. marts 2018




Barcelona gik ind i den afgørende fase af sæsonen uden skader. Nu er to mand tilbage på skadeslisten: Nelson Semedo blev erklæret skadet for nyligt mens Andrés Iniesta gik i stykker i første halvleg af topkampen mod Atletico Madrid i går.

Efter små 20 minutter tog han sig til baglåret og selvom han prøvede at spille videre, så måtte han overføre anførerbindet til Lionel Messi og lade sig erstatte af André Gomes. Efter opgøret har Barcelona bekræftet, at der er tale om en skade i baglåret, men endnu har man ikke fundet omfanget af skaden.

I dag skal Iniesta undersøges på træningsanlægget af klublægerne og herefter melder Barcelona ud, hvor længe man må undvære sin kaptajn. De første meldinger lyder på 3-4 uger hvorfor han går glip af kampene mod Málaga, Chelsea, Athletic Bilbao og højst sandsynligt Sevilla den 31. marts eller 1. april.

Herefter ventes han klar til hjemmekampen mod Léganes og muligvis Champions League-kampene hvis Barcelona formår at sende Chelsea ud af turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta testes for sin skade i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder