Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor er Arthur-skiftet ikke gennemført endnu

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. marts 2018


Derfor er Arthur-skiftet ikke gennemført endnu

Gremio-spilleren Arthur har længe haft sin agent og repræsentanter på arbejde for at gennemføre et skifte til FC Barcelona. Der er tale om, at parterne ønsker at binde sig til en aftale, som er gældende fra januar 2019 - men der er opstået komplikationer og Barcelona er angiveligt blevet i tvivl.

Arthurs agent rejste for nyligt til Catalonien, da han fik opfattelsen af, at han skulle lukke en aftale, men det skete aldrig. Der er ifølge Marca opstået problemer omkring udbetalingen af kommission til de involverede parter og spillerens løn.

Desuden tør Barcelona ikke satse på at lukke aftalen nu, da den først gælder fra januar 2019. Inden da venter der et sommer-transfervindue, hvor man rent praktisk kan udelukkede et Arthur-skifte. Arthur er brasilianer og da Barcelona kun må have tre ikke-EU spillere i truppen, er der lige nu ikke plads til ham.

Skal der åbnes op for en plads, så kræver det, at Paulinho, Coutinho eller Yerry Mina skifter væk fra klubben. Alternativt forlyder det, at Coutinho søger dobbelt-statsborgerskab således der bliver åbnet op for en plads, men dette er endnu ikke bekræftet. Mina er netop ankommet for to måneder siden og et skifte til sommer virker ekstremt usandsynligt. Paulinho har haft en flot første sæson og har fortsat flere år i sig.

Situationen omkring Arthurs skifte er således den, at Paulinho, Coutinho eller Mina skal skifte klub eller statsborgerskab hvis der skal gøres plads til Arthur.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Man City slår Hoffenheim
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Stream kampene
12/12 - 18:55 Real Madrid - CSKA Moskva
12/12 - 18:55 Viktoria Plzen - AS Roma
12/12 - 21:00 Ajax - Bayern München
12/12 - 21:00 Manchester City - Hoffenheim
12/12 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Lyon
12/12 - 21:00 Young Boys - Juventus
12/12 - 21:00 Benfica - AEK Athen
12/12 - 21:00 Valencia - Manchester United

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder