Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Historisk: Englænder tæt på debut for Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. marts 2018


Historisk: Englænder tæt på debut for Barca

Den tidligere Arsenal-spiller, Marcus McGuane, kan blive den første englænder som får spilletid for Barcas førstehold siden den engelske legende, Gary Lineker, foldede sig ud for catalanerne.

Den 19-årige midtbane-spiller er blevet udtaget til Barcas førsteholds-trup, som skal møde Espanyol i den catalanske Super Cup-finale i aften.

McGuane, som har spillet fire kampe for Barcas B-hold, forlod Arsenal til fordel for Catalonien tilbage i januar, da den unge spiller skrev en kontrakt med catalanerne, som kan forlænges i op til fem år.

I Arsenal-tiden blev det kun til én kamp på førsteholdet, hvor McGuane kom ind fra bænken, da London-klubben sejrede over BATE Borisov i Europa League-turneringen.

Arsenals tidligere U18-kaptajn har nu gjort det så godt for Barcas B-hold, at man nu vil give talentet en chance på førsteholdet.
Træner, Ernesto Valverde har, i dagens anledning, hentet hele 12 spillere op fra B-holdet, som gøres klar til aftenens kamp, hvor også førsteholdsspillere som Andre Gomes og Ousmane Dembele er at finde.

Træneren for Barcas B-hold, Gerard Lopez, har da også været imponeret af det unge talent - som han også gav udtryk for overfor mediet ESPN FC.

- I sin korte tid i klubben, har McGuane allerede overbevist mig om sit store talent, og jeg ved at han bliver vigtig for os.

- Jeg kan bruge ham i mange forskellige positioner. Han kan stadig lære mange ting endnu, da han jo stadig er ung, sagde træneren.

Den engelske legende, Gary Lineker, var den første engelske spiller i Barcelona, da han skiftede fra Everton i 1986 - hvor det blev til tre sæsoner på Camp Nou, med 52 mål i 137 kampe for catalanerne.
Få odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder