Barca vandt pokalen fra pletten

Nyheder - 7. marts 2018

Den uofficielle Copa Catalunya-finale skulle i dag spilles i Lleida mellem FC Barcelona og Espanyol. Kampen vægter ikke meget og derfor havde Valverde sparet de helt store kanoner. De 90 minutter bød ikke på mål - og derfor gik den ud i straffesparkskonkurrence.

Cillessen, Palencia, Yerry Mina, Cuenca, Digne, André Gomes, Denis Suárez, Aleñá, Aleix, Alcácer og Dembélé

Ortola, Costas, Miranda, Hongla, McGuane, Rivera, Perez, Ruiz og Ballou

1'
- KÆMPE CHANCE TIL PACO! Vidal sender ham helt fri med keeperen, men han kanonerer kuglen over kassen.

3'
- Voldsom Messi-agtig tur af Dembélé, som stormer forbi fire mand fra midtbanen og ind i feltet, men han rammer bolden helt skæv, da han skyder og bolden går langt forbi. Forrygende tur!

7'
- Kæmpe brøler af Palencia, som sender bolden for sløvt tilbage til Cillessen. Didar samler op og er alene med den hollandske keeper, som ikke bukker under for presset og flot redder.

22'
- Granero forsøger sig på en nedfaldsbold, men den sniger sig over kassen.

25'
- Espanyol angriber og Gomes følger slet ikke sin mand, som kommer alene igennem og skyder, men Cillessen redder.

28'
- Denis Suárez! Forrygende tur! Han kører bolden mellem flere modstandere fra sin udgangsposition på midten og kommer ind i feltet, hvor hans forsøg dog blokeres. Paco samler op, men han sender den langt over.

32'
- Dembélé får uventet bolden på sine fødder og sætter straks fart. Han er utrolig hurtig og ingen kan fange ham, men bolden hopper lige inden han sparker den ind til Paco og kuglen stiger nærmest kilometer over stadion.

37'
- Godt skud fra Espanyol, som Cillessen halvklarer og som Cuenca sparker ud af banen lige inden Piatti kommer på den.

45' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud efter at have fået et slag. Rivera kommer ind.

57'
- Espanyol med endnu en chance efter godt spil af Piatti, men Cillessen har sikre hænder. Igen er Gomes for langsom i handling.

59'
- Forrygende forsvarsspil af Cuenca, som i glidende stil redder sit hold inde i feltet.

62' - ind-/udskiftning
- Gomes, Cuenca og Dembélé går ud. Costas, Perez og Hongla kommer ind.

71'
- Store chancer i begge ender! Digne tryller i venstre side og smækker den ind, men Paco får ikke kontrol over bolden i en eller god position. Espanyol omstiller sig straks men Perez kommer godt ned som sidste mand og redder.

73'
- Indskiftede Lopez med et knaldhårdt skud, som Cillessen flot redder. Det lugter af mål.

75'
- Vidal med et hårdt skud, men lige på keeperen.

76'
- Alena, Vidal og Digne går ud. McGuane, Ruiz og Miranda kommer ind.

78'
- TÆT PÅ! Paco stiger op til et frisparksindlæg og header hårdt mod mål, men Pau Lopez følger og griber den flot. Paco har i mellem tiden overtaget anførerbindet fra Aleix Vidal.

- De to hold kunne ikke finde vej til netmaskerne og dermed skal går de direkte ud i en straffesparkskonkurrence.

Abel Ruiz: Mål (4-2)
Juardo: Brændt - Reddet af Cillessen (4-2)

Slut - Barcelona vinder Copa Catalunya 4-2 fra pletten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder