Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto: Jeg sov ikke dén nat

Champions League: Af Mohammed Sayegh - 8. marts 2018


Roberto: Jeg sov ikke dén nat

FC Barcelona leverede for et år siden det største mirakel i Champions League, da de efter at have tabt 4-0 på udebane til Paris Saint-Germain vendte opgøret på hovedet og sikrede billetten videre ved at vinde 6-1 på hjemmebane. Sergi Roberto stod for det afgørende mål kort før slutfløjt.

Kampen vil for altid blive husket af Barcelonas tilhængere, men også Robertos mål står nærmest indprintet i hjernecellerne hos de catalanske fans.

- Jeg er meget glad for at folk altid minder mig om målet. Natten efter kampen fik jeg ingen søvn; jeg kunne ikke sove, forklarer Roberto, som samtidig indrømmer, at han har set kampen mange gange efterfølgende.

- I Champions League kan du ikke tåle at fejle. Vi håber, at vi også denne gang kan gå videre til kvartfinalerne, fortæller han i forbindelse med det kommende opgør mod Chelsea, hvor Barcelona fik 1-1 på Stamford Bridge og dermed skal englænderne altså frem i banen.

Neymar var i hopla i opgøret og scorede både på frispark og straffespark før han i overtiden vippede bolden ind bag PSG's forsvar, hvor Roberto var vågen. Ihærdigt kastede han sig ud efter bolden og fik ekspederet den forbi PSG-keeperen og i mål til et kæmpe jubelbrøl, der faktisk blev målt til et meget lille jordskælv.Få odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder