Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spansk medie: Neymar vil tilbage til Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. marts 2018


Spansk medie: Neymar vil tilbage til Barca

Barcas tidligere verdensstjerne, Neymar, skulle ifølge flere medier have fortrudt at have skiftet Barca ud med franske PSG - et skifte som var en fejl-bedømmelse, mener den drible-stærke brasilianer selv.

Den brasilianske landsholdsspiller forlod Camp Nou sidste år i august, til fordel for Parc des Princes og Paris i en vanvids-transfer, som på samme tid gjorde Neymar til verdens dyreste spiller.

Neymar har da også scoret imponerende 28 mål i sine 29 kampe for sin nye klub, men er konstant blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til La Liga, herunder Real Madrid.

Flere medier, hvor det spanske medie Mundo Deportivo er mest fremme med dagens historie, har hævdet at den 26-årige superstjerne er utilfreds med tilværelsen i Frankrig og skulle endda have fortrudt at have forladt Barcelona.

Mundo Deportivo skriver, helt eksklusivt, at Neymar efter sigende skulle have taget kontakt til Barcas ledelse og sine tidligere hold-kammerater, i håb om at charmere sig ind på sin tidligere arbejdsgiver, med et ønske om at forkorte sin tid i Frankrig.

Det berettes endvider at Neymar kun forlod Barca for at komme væk fra Messis skygge - mens brasilianeren samtidig skulle have undervurderet niveauet i den franske Ligue 1 - et niveau som skulle være noget lavere end den spanske liga.

Samtidig nævnes det at PSG-ledelsen kunne blive tvunget til at sælge ud i den dyre spillertrup, grundet UEFA´s Financial Fair Play regulativer, som franskmændene jo helst gerne vil overholde.

Neymar, som pt er ude med en skade, missede CL-opgøret tidligere på ugen, hvor Real Madrid fik skovlen under PSG - og er dermed videre til kvartfinalerne.

Dagens avis-forside fra Mundo Deportivo findes herunder, med overskriften: "Neymar vil tilbage til Barcelona"

Spansk medie: Neymar vil tilbage til BarcaFå odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder