Barca cruisede videre mod Málaga: 0-2

La Liga - 10. marts 2018

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, da Málaga lørdag aften tog imod Barcelona. Catalanerne satte sig på kampen fra første fløjt og var aldrig i nærheden af at miste point. Dermed presser de Atletico Madrid inden deres kamp i morgen.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Paulinho, Dembélé, Suárez og Coutinho

Cillessen, Paco, Digne, Gomes, Vidal, Mina og Vermaelen

- 0-1 15' - Suárez
- 0-2 28' - Coutinho

14'
- Kampens første mulighed! Paulinho sender en rigtig god bold i dybden til Suárez, som trækker forbi sin modstander og banker mod mål, men keeperen får lappen på og redder. Suárez kæmper ihærdigt for returbolden og sender den ind i det lille felt, men keeper Roberto samler op.

15' - MÅL!!
- Så kom han på tavlen! Coutinho med et godt drev, Paulinho finder Alba, som svinger et vidunderligt indlæg lige ind i panden på Suárez, som sender den i mål til 0-1.

21'
- STOR CHANCE! Umtiti driver bolden frem og spiller den til Paulinho, men han hopper over og lader den gå videre til Suárez, som straks vipper den ind i feltet, hvor Paulinho er løbet ind. Men han skyder i sidenettet alene med keeperen.

24'
- Alba med endnu en god aflevering til Suárez, som er alene med keeperen. Men dommeren vinker fejlagtigt for offside.

28' - MÅL!!
- Så står den 0-2 og hvilket mål! Dembélé leger i sin højre side og træder i bolden. Han sender den hårdt ind til Coutinho, som med hælen sender den videre i mål til 0-2!

30' - RØDT KORT!
- Beskidt tackling af Garcia, som smadrer ind i Albas fod efter han har afleveret bolden. Korrekt rødt kort til Málaga-spilleren.

33'
- Rakitic opsnapper bolden og stormer op til kanten af feltet. Fødselaren forsøger at skrue bolden i mål, men den går et par meter forbi.

36'
- Tæt på mål af værterne! Paulinho får ikke tacklet og Iturra vipper bolden ind til En-Nesyri, der header mod mål, men den går ned i græsset og forbi.

38'
- Dembélé har været forrygende i første halvleg. Her stormer han frem og finder en fri Robert. Han får den selv igen og elegant vipper han kuglen over en modstander og videre om i bagrummet, men ingen når frem til den. Flot spil ellers.

39'
- Barcelonas forsvar koger med Piqué i spidsen. Bolden triller ud til Lacen, som kanonerer mod mål, men den går over.

42'
- Forrygende angrebsspil af Barca, som Coutinho afslutter, men keeper Roberto redder.

47'
- Dembélé flugter mod mål inde i feltet, men bolden går forbi.

49'
- Suárez nedlægges på kanten af feltet. Frispark til Barcelona i en god position.

50'
- Suárez sparker, men muren tager bolden.

55'
- STOR CHANCE! Dembélé vipper bolden om i bagrummet til en helt fri Umtiti, men han header lige i favnen på Roberto.

60'
- Paulinho stiger op på et hjørnespark, men han header over målet.

65'
- Dembélé hugger til bolden fra kanten af feltet, men Roberto redder flot.

74' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Gomes kommer ind.

76'
- Suárez med endnu et frispark fra kanten af feltet, denne gang kommer den over muren, men forbi målet.

77' - ind-/udskiftning
- Alba går ud. Digne kommer ind.

84'
- Suárez med en bevidst handling, som giver gult kort. Dermed er han i karantæne til næste hjemmekamp mod Athletic Bilbao - men klar mod Sevilla.

85' - ind-/udskiftning
- Dembélé går ud. Vidal kommer ind.

- Barcelona vinder stensikkert til 2-0 ude mod Málaga og går dermed op på 72 point i ligaen - 11 flere end Atletico Madrid, som spiller i morgen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder