Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tennis-stjerne: Verden vil se Messi løfte VM-trofæet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. marts 2018


Tennis-stjerne: Verden vil se Messi løfte VM-trofæet

Fodbold-verden længes efter at se Barcas største stjerne, Lionel Messi, løfte VM-trofæet, mener tennis-stjernen og Messis landsmand, Juan Martin del Potro.

Fem Ballon d´Or-titler, fire CL-trofæer og otte La Liga-mesterskaber er hvad historiens måske bedste fodboldspiller, Lionel Messi, har fået nedskrevet på sit utrolige cv - et cv som stadig efterlyser et internationalt mesterskabs-trofæ.

Barcas troldmand har da også været mere end blot tæt på, eftersom Messi er nået finalen ved både VM og Copa America, selvom skæbnen i sidste ende har ønsket det anderledes for Barcelonas største målscorer nogensinde.

Endnu et skud i bøssen får legenden dog i Rusland til sommerens VM-slutrunde, hvor Messi da også får opbakning fra samtlige argentinske statsborgere på kloden - inklusiv den 29-årige argentinske tennis-stjerne, Juan Martin del Potro, som har vundet både Davis Cup og fået medaljer ved de olympiske lege for Argentina.

- Jeg tror at hele Argentina og resten af verden, for den sags skyld, er desperate for at se Messi løfte VM-trofæet i Rusland, sagde tennis-spilleren til flere argentinske medier i weekenden.

- Fodbold har brug for at Messi vinder VM med Argentina.

- Og i mit land, har vi store forventninger i Rusland til sommer. Jeg ved at spillerne føler dette pres, for det gjorde jeg selv, da jeg spillede Davis Cup for Argentina.

- Leo er en fantastisk fyr og han fortjener at vinde, men han bærer vores land på sine skuldre. Jeg er stolt af at Messi repræsenterer Argentina overalt i verden og håber at se ham løfte trofæet for os, sagde den stolte tennis-stjerne.Få odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder