Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Gomes-udtalelse var meget modigt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. marts 2018




Barcelonas ærlige og nedtrykte midtbane-spiller, Andre Gomes, fik, overfor fodbold-verdenen, talt åbent om sin tid på Camp Nou, hvor portugieseren er langt fra tilfreds med sin egen indsats - noget som Barca-træneren, Ernesto Valverde, mener er en modig udtalelse fra spilleren.

Det er sjældent at en professionel fodboldspiller erkender og indrømmer så klart og tydeligt som Gomes gjorde det i tirsdags, i et interview med et hollandsk medie.

Den portugiesiske landsholdsspiller indrømmede at være blevet træt af livet, hvor Gomes føler presset, som mest kommer fra ham selv, efter at Barcas tilhængere, offentligt og uden filter, har kritiseret Gomes for præstationerne siden sin ankomst i 2016.

Overfor mediet SPORT, sagde Valverde følgende.

- Det er modigt af Gomes at fortælle offentligheden, om hvordan han oprigtigt har det.

- Normalt er alle spillere, trænere og folkene omkring klubben, meget varsomme med at give for mange følsomme oplysninger om os selv, da det kan tolkes som en svaghed. Derfor var det meget modigt gjort, forsatte Valverde.

- Men det er faktisk ikke noget nyt for os. Han er ikke den eneste med de følelser, for det er noget som sker for os alle. Man skal udfordre den situation og overvinde den. Det handler om at kæmpe sig ud af den. Personligt har jeg også selv oplevet det, i min tid som træner gennem tiden.

- Jeg ved og stoler på at Andre indeholder en masse, som han endnu ikke har vist frem i kampene. Måske kan det blive illustreret mod Chelsea, hvor han giver os sin bedste præstation, sluttede træneren af med et smil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Gomes-udtalelse var meget modigt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder