Annonce


Annonce

Annonce

Chelsea-målmand: Jeg skal ikke flove mig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. marts 2018




Efter blot 128 sekunder af onsdagens CL-kamp, scorede Lionel Messi sit første mål i opgøret mod englænderne, da argentineren overraskede alt og alle, inklusiv Chelseas målmand, Thibaut Courtois, som blev passeret med et fladt spark - et spark som sneg sig ind mellem benene på den belgiske målmand.

Efter kampen blev den belgiske landsholdsmålmand interviewet af mediet BT Sports, hvor Courtois da også erkendte at Messi fik snydt Chelsea-stjernen - noget som argentineren, ifølge målmanden, efterhånden har gjort nogle gange.

- Jeg har spillet mod Messi flere gange efterhånden, og han får altid bolden ind mellem mine ben, fortalte Courtois til mediet.

- Med en to-meter høj målmand som mig, er mit svageste punkt jo min højde. Der er masser af at plads at skyde, hvis man skyder mellem mine ben, fortsatte den ærlige målmand.

- Det er hamrende irriterende, men jeg skal og behøver ikke at flove mig. Jeg bliver nødt til at erkende det, være en mand og indrømme at jeg begik fejl i kampen, og derefter prøve at komme videre i livet.

- Jeg havde også nogle gode redninger i kampen, men det kan vi jo ikke bruge til noget nu, når vi indkasserer fire mål over to kampe.

- Vi bliver nødt til at komme videre og arbejde endnu hårdere, sagde en skuffet målmand efter kampen.

Lionel Messi fik, med to tuneller på Courtois, scoret sit mål nummer 99 og 100 i onsdagens sejr over englænderne, som nu har sikret catalanerne en billet til CL-kvartfinalerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelsea-målmand: Jeg skal ikke flove mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder