Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Chelsea pinte os til det sidste

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. marts 2018




Barcas træner, Ernesto Valverde, insisterer på at de engelske mestre fra Chelsea fik catalanerne til at kæmpe sig igennem kampen, på trods af at kampen endte med en sikker sejr på 3-0 til FC Barcelona - en sejr som sender Valverdes tropper videre ind i CL-kvartfinalerne.

Efter kampen var træneren naturligvis en glad og tilfreds mand da han mødte medierne, efter at have set sit mandskab holde nullet i en forestilling hvor hovedpersonen igen var en argentinsk troldmand.

- Kampen havde alt. Chelsea har nogle fantastiske spillere, som gjorde at niveauet var vanvittigt højt, sagde Valverde efter kampen.

- I den første kamp, ramte de overliggeren to kampe, men vi dominerede kampen. I returkampen spillede vi godt igen, hvor vi holdt på bolden, mens Chelsea var meget farlige på deres kontra-angreb.

- I sidste ende havde vi styr på kampen, og hvordan vi skulle gribe dem an, både når de angreb og forsvarede, selvom det var en kamp, hvor vi måtte pines til det sidste, fortsatte træneren.

- De viste os, at de er et verdensklasse-hold, med mange gode spillere. Omkring Dembele, så fuldførte han sin rolle på holdet, hvor han gav os meget mere dybde.

- Og Messi selvfølgelig. Det er ren luksus at have ham på holdet. Han kan score fra alle vinkler, og han kan endda løfte holdet i niveau, præcis når han vil.

Udskældte Andre Gomes kom ind fra bænken til store klapsalver fra tilskuerne - netop ovenpå de ærlige udtalelser som portugieseren fik meldt ud offentligt. Her sagde Valverde følgende.

- Respekt for Gomes. Fansenes reaktion var overvældende. Det er godt at Andre får taget nogle små skridt fremad i den rigtige retning, specielt efter sit interview. Han har kvaliteterne.

- Gomes er en fremragende fodboldspiller. Han besidder en masse gode kvaliteter, som vi alle ser hver dag til træning, sagde Valverde efter onsdagens intense opgør.

Lodtrækningen til kvartfinalerne finder sted på fredag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Chelsea pinte os til det sidste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder