Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta: Messi gør forskellen

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 15. marts 2018




Ernesto Valverde tog en lille risiko, da han udnævnte Andres Iniesta til gårsdagens kamp mod Chelsea FC, men dog uden ulykker. Iniesta havde netop lige fået det grønne lys af lægestaben, og cheftræneren gjorde med det samme brug af Barcelona-kaptajnen og satte ham ovenikøbet i startopstillingen.

Efter en solid start på kampen i første halvleg, hvor Barcelona hurtigt formåede at føre 2-0, valgt Valverde at være forsigtig omkring Iniesta og han blev derfor erstattet af Paulinho. Efter kampen stod den 33-årige midtbanespiller overfor journalisterne.

- Det var, hvad vi havde talt om og alt forløb som det skulle. Vi havde erfaring og vi ved at selv ved 2-0 føring, kan de stadig nå at score og komme tilbage i kampen. Men holdet klarede sig godt, især i det defensive, forklarede han omkring kampen, og roste derefter dobbelt-målscoreren.

- Messi er en spiller som gør forskellen for os og han er velsignelse for klubben. Jeg håber på vegne af os alle, at vi kan komme tæt på vores mål, som er at vinde Champions League.

- Det er altid specielt, det er altid en stor motivation, men det er svært fordi bare med én dårlig præstation kan man hurtigt være ude af turneringen. Udfordringen her er at vi skal minimere vores fejl.

Til slut knyttede han en kommentar til modtagelsen af Andre Gomes, efter indskiftet i går;
- Nøglen er at vi alle går i samme retning. Spillerne har brug for fansene og fansene har brug for os, til at vinde og kæmpe for alt.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Messi gør forskellen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder