Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Åge Hareide: Barca-midtbane ikke bedre end Eriksen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. marts 2018


Åge Hareide: Barca-midtbane ikke bedre end Eriksen

Tottenham-stjernen, Christian Eriksen, er bedre end Real Madrids midtbane-tekniker, Luka Modric og danskeren ville passe perfekt ind hos de catalanske giganter fra FC Barcelona - ifølge den danske landsholdstræner, Åge Hareide.

Eriksen har været i storform for englænderne i denne sæson, hvor den teknisk-begavede stjerne har vist sig frem på et højt niveau, mod både Juventus og Real Madrid i årets Champions League-turnering.

Den 26-årige har scoret 11 mål med 10 assists i alle turneringerne for Tottenham, hvor London-klubben stadig ligger med i kapløbet om et top fire-placering i Premier League.

Eriksens træner på det danske landshold, Åge Hareide, roser sin stærke playmaker, i et interview med Tipsbladet, og insisterer på at danskeren ville være en stjerne hos både Barcelona, men også hos Real Madrid, hvis sidstnævnte skulle kapre den unge fynbo.

- Jeg ved at Eriksen kan tilpasse sig alle omgivelser, sagde Hareide til det danske medie.

- Giv Christian bolden og så vil du modtage den igen i en mål-farlig situation. Han bliver bare bedre, når han spiller fodbold sammen med verdensklasse-spillere.

- Når man ser på den centrale midtbane hos både Real Madrid og Barcelona, er ingen midtbanespillere på disse hold bedre end Eriksen, slog træneren fast.

- Real Madrids Luka Modric blev solgt fra Tottenham til netop Real Madrid, og han var ikke en gang bedre end Christian, ifølge Hareide.

Kroaten har derudover scoret to gange i sæsonen og lagt op til fem mål for kongeklubben - og meldes desuden på vej væk fra den spanske hovedstad.

Eriksen har været i sigtekornet hos catalanerne i noget tid efterhånden, hvor Barca-ledelsen stadig er på jagt efter en solid erstatning på Andres Iniesta, som med al sandsynlighed drager til Kina.
Få odds 7,00 på at Brøndby slår Vejle
Få odds 9,00 på at FCK slår Hobro
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder