Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta: Mit Barca-niveau holder to år mere

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. marts 2018




Den 33-årige Barca-stjerne, Andres Iniesta, har egenskaberne til at kunne drible rundt inde i en telefonboks, hvis dette er kravet fra Ernesto Valverde - egenskaber som medfører at teknikeren ville være fast inventar for Barcas startopstilling de kommende to år, hvis kroppen tillader dette, ifølge Iniesta selv.

Iniesta skrev under på en livsitds-kontrakt med catalanerne tilbage i oktober sidste år, hvor han dermed fjernede alle spekulationerne om sin fremtid - skulle man tro.

For spekulationerne og rygterne har taget fart på det seneste, hvor det kinesiske Super League-hold, Tianjin Quanjian, allerede har vist sin interesse for Barca-legenden.

Hovedpersonen selv, har med datoen, 30 april 2018, sat en deadline, som jo antyder at en officiel nyhed er lige på trapperne - selvom Iniestas seneste udmelding til radio-programmet, Cadena Ser´s El Larguero, jo indikerer hvor teknikeren helst vil spille fodbold.

- Jeg vil aldrig forlade Barcelona, for derefter at konkurrere mod Barca, sagde Iniesta, da han blev spurgt ind til fremtiden.

- Men alle scenarier er mulige, undtagen at skifte til en klub som vil konkurrere mod min gamle klub, slog legenden endnu en gang fast.

- Mange tanker florerer inde i mit hoved for tiden, hvor nogle tanker er stærkere end andre. Der er stadig nogle uger tilbage, inden beslutningen skal træffes.

- Det er jo et af de største beslutninger i min karriere. Jeg er også i en alder, hvor fodbold-livet har ændret sig og hvor mange døre åbner op i flere spændende retninger.

- Min beslutninger omhandler ikke kærlighed eller følelser, men mere hvad jeg kan bidrage med. Hvis skaderne holder sig væk fra mig, kan jeg sagtens forestille mig at være en del af Barcas startopstilling de næste to år, uddybede Iniesta.

- Hvis jeg forlader klubben, er det fordi jeg ikke kan give 100% af mig selv på banen og som menneske, til den klub jeg elsker allermest. Det er en følelsesladet beslutning, uanset hvad det bliver til. Men jeg tager det meget roligt, for jeg nyder hvert et sekund for FC Barcelona, erkendte den stærke playmaker i radio-interviewet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Mit Barca-niveau holder to år mere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder