Annonce


Annonce

Annonce

Buffon: Messi mere komplet end Ronaldo

Nyheder: Af Sajad Koftan - 23. marts 2018




Juventus´s kaptain og legendariske målmand, Gianluigi Buffon, har beskrevet superstjernen, Lionel Messi, som en mere komplet spiller, sammenlignet med Real Madrids, Cristiano Ronaldo.

Spørgsmålet bliver rutinemæssigt stillet til de helt store verdensstjerne - og her var den aldrende målmand, Buffon, ingen undtagelse.

Ronaldo eller Messi ?

Begge superstjerner er femdobbelte Ballon d´Or-vindere og bliver stadig betragtet som to af de bedste fodboldspillere, verden nogensinde har set.

Begge topscorer er de mest scorende spillere, for deres respektive klubber, hvor de begge har vundet alt hvad der kan vindes på klub-plan i hver deres spanske storklub.

Den italienske Juventus-keeper, Buffon, holdt sig ikke tilbage på pressemødet i Manchester, da journalisternes spørgsmål rettede sig mod klodens bedste angribere - angribere som Buffon efterhånden har stor kendskab til, når italieneren har vogtet sit mål, især for Juventus.

- Messi og Ronaldo. Det er jo to vidt forskellige spillere, fortalte Buffon på pressemødet i torsdags.

- Messi er dog en mere komplet spiller, da han starter dybere i banen, bygger op med sin eminente teknik og kvalitet. Messis vision for både modstanderne og medspillerne er unik, som jo gør ham mere til en afgørende playmaker, end til en decideret afslutter.

- Ronaldo derimod, måske fordi han er lidt ældre, er blevet en dræber inde i straffesparks-feltet. Hvis man sammenligner Ronaldo, for nogle år siden, bruger han sin energi på en anden måde idag, fortsatte målmanden.

- Man ser ikke Ronaldo vise sine tricks frem ude ved hjørneflaget, som han jo gjorde før i tiden. Nu fokuserer han udelukkende på at skabe chancer og score mål.

Messi fører topscorer-listen i Spanien med 25 mål, mens Ronaldo er tre mål efter argentineren.

Ronaldo er dog alletiders Champions League-topscorer, hvor han er 12 mål foran Messi - men med flere CL-kampe på sit cv end argentineren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Buffon: Messi mere komplet end Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder