Annonce


Annonce

Annonce

Flere hold er interesseret i Yerry Mina

Transfermarked - 30. marts 2018




Yerry Mina blev ikke købt direkte ind til startopstillingen, men som backup for de faste spillere med en mulighed for at kunne slå igennem senere. På rygtebørsen sendes han væk fra klubben, men Barcelona har ikke tænkt sig at skille sig af med colombianeren.

Villarreal, Valencia og Sevilla skulle være blandt de spanske klubber, som har et seriøst øje til den høje midterforsvarer. Interessen er vokset lige siden Barcelona bekræftede deres købsoption på Arthur. Vælger de at udnytte denne option, så skal mindst én spiller, som ikke har et EU-pas, væk fra klubben. Her pegede pilen på Mina - til at starte med.

Men igennem sin kone kan Philippe Coutinho skifte til et portugisisk pas og dermed få sig et EU-pas hvilken kan åbne op for Arthur - uden at man sælger eller udlejer Mina. Det er Barcelonas plan i øjeblikket og det er blandt de ting, som man arbejder på at få løst inden sommerens transfervindue.

Yerry Mina har drømt om at spille i Barcelona og selvom han bestemt ikke spiller fast, så nyder han rigtig godt af sin opstart og den velkomst, som han har fået. Han suger til sig til træningerne, hvor han arbejder hårdt så han kan være klar når Valverde satser på ham.

Mina er den første colombianer til at spille en officiel fodboldkamp for FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Flere hold er interesseret i Yerry Mina

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder