Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona er træt af Umtiti-lejrs attitude

Nyheder - 30. marts 2018




Forhandlingerne mellem FC Barcelona og Samuel Umtiti er gået i stå. Der har ikke været fremgang i de seneste par dage og mere og mere tyder dermed på, at franskmanden til sommer kan være på vej videre. Klubben har ikke tænkt sig at bukke under for det hårde pres.

Samuel Umtitis bror og agent, Yannick Umtiti, presser hårdt på for at få Barcelona til at øge forsvarsspillerens løn til 9 millioner euro årligt, men det er ikke en løn, som Barcelona ønsker at give allerede nu. Klubben mener ikke, at Umtiti allerede skal op på samme lønniveau som blandt andet Andrés Iniesta og Luis Suárez.

Umtitis agent har ifølge SPORT vist en arrogant og iskold attitude mod klubben i håbet om at de bukker under og inkluderer en lønforhøjelse ind i kontrakten og det har fået klubben til at intensivere jagten på en ny forsvarsspiller. Adskillige navne dukker lige nu op i de spanske medier i tilfælde af, at man får behov for at hente en erstatning for Umtiti.

Hurtige facts
El Chiringuito TV: Umtiti forlænger ikke med Barcelona
SPORT: Barcelona har kontaktet Issa Diops (Toulouse) bagland for at forhøre dem om fremtid
Mundo Deportivo: Kandidater: 22-årige Clément Lenglet fra Sevilla (30 mio. euro), 21-årige Thilo Kehrer fra Schalke 04 (35 mio. euro) og 19-årige Dayot Upamecano fra Leipzip (100 mio. euro) Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona er træt af Umtiti-lejrs attitude

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder