Vild slutspurt af Barca på Sanchez Pizjuan: 2-2

Nyheder - 31. marts 2018

Barcelona forsøgte, men kunne ikke. Kreativiteten i front uden Messi var slet ikke til at få øje på og da forsvaret samtidig spillede under niveau, var Sevilla meget tætte på at løbe med sejren. 2-0 stod der frem til det 88. minut, hvor Suárez scorede og minuttet efter scorede Messi til 2-2.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Paulinho, Iniesta, Dembélé, Suárez og Coutinho

Cillessen, Semedo, Denis, Paco, Gomes, Messi og Vermaelen

- 1-0 36' - Franco Vazquez
- 2-0 49' - Muriel
- 2-1 88' - Suárez
- 2-2 89' - Messi

7'
- Første mulighed i opgøret. Keeper Rico med en dårlig aflevering, som Iniesta opsnapper 30 meter ude, men han formår ikke at få et godt træf på kuglen med venstrebenet og den sniger sig forbi målet.

9'
- TÆT PÅ! Fantastisk aflevering af Dembélé, som finder Alba. Han tager bolden ned og finder Suárez i et godt løb inde i feltet. Angriberen trykker af, men bolden går lige præcis forbi målet.

12'
- Flot spil af Sevilla, som kombinerer sig igennem i Barcelonas venstre side. N'Zonzi finder Correa inde i feltet, men Roberto dækker godt op og får blokeret skuddet.

16'
- Tæt på Sevilla-føring! Muriel kommer op til et forlænget hjørnespark og header lige forbi Ter Stegens mål.

18'
- Coutinho med et skud fra distancen, men den kunne ikke sidde bedre i hænderne på keeper Rico.

19'
- Skandale af dimensioner. Dembélé er flere meter offside da afleveringen til ham bliver slået, men linjedommeren ser det ikke, selvom han står lige bag ved franskmanden. Situationen udviklede sig ikke til noget specielt, men atter bekymrende dommerarbejde i Spanien.

21'
- Sølle forsvarsarbejde af Barcelona. Sevilla har to mand inde i feltet - og de begge får lov til at løbe fri mellem Roberto, Piqué, Alba, Umtiti og Paulinho. Ingen vælger at dække de to Sevilla-spillere op og så kan Correa heade på mål, men skarpheden manglede.

33'
- Godt løb af Dembélé, som rykker bolden så hurtigt, af modstanderne ikke kan pille den fra ham. Han kommer i skudposition og trykker af, men den triller nærmest ind til keeperen.

34'
- Coutinho rykkes rundt en håndfuld meter uden for Sevilla-feltet. Frispark i en god position.

35'
- Iniesta vipper frisparket om i bagrummet, men Umtiti kan lige præcis ikke nå op til bolden.

37' - MÅL!
- Sevilla kommer fuldt fortjent foran. Og igen er det opdækningen, der svigter. Piqué og Paulinho står side om side og kigger på boldholderen og lige bag dem står en helt fri Franco Vazquez, som modtager en flad aflevering og bare prikker den ind bag Ter Stegen. Piqué dækkede forreste stolpe mens Paulinho var fuldstændig malplaceret i situationen.

41'
- Endnu engang. Barca-spillerne stormer tilbage for at forsvare, men ingen tænker på at dække Sevilla-spillerne. Correa står helt fri, men hans flugter går langt over.

44'
- Tæt på en udligning! Alba finder Umtiti i bagrummet. Franskmanden vipper bolden om til bagerste stolpe hvor Piqué befinder sig, men han formår ikke at rette bolden i mål.

45'
- Dommeren fløjter til pause og Barcelonas helt store problem - udover de det sløsede forsvarsspil - er helt klart kreativiteten i offensiven. Absolut ingen spillere har held med at åbne op for andaluserne.

50' - MÅL!
- Så står der 2-0. Barcelona snorksover nede i forsvaret. Det er Rakitic, som åbner op for mulighed, da han forsøger at presse bolden fra en Sevilla-mand bagfra således at Muriel har front mod målet. Correa kommer igennem og trykker af, men Ter Stegen redder flot. Returen falder ud til Muriel, der skyder. Umtiti retter den af og den glider i mål via stolpen.

51'
- Igen råber Suárez mod Rakitic. Angriberen tager ekstremt mange løb, men kroaten spiller den aldrig frem eller tager chancen med en gylden aflevering - den ender altid hos en medspiller 10 meter til siden.

55'
- Valverde har ikke fokuseret på forsvaret i pausen. Her snyder Sevillas hurtigste mand - Navas - hele bagkæden og er alene med Ter Stegen, som dog afviser på fornem vis. Piqué redder på stregen og Vazquez banker returen i sidenettet. Rent uheld for andaluserne, at der ikke står 3-0. Barcelona har endnu ikke skabt noget.

58' - ind-/udskiftning
- Dembélé går ud, Messi kommer ind.

59'
- Straks sker der noget. Messi sender Coutinho afsted i dybden. Han spiller den ind midt foran mål, hvor Kjær får foden på og bremser bolden inden den når frem til Suárez.

61'
- Nej, nej, nej. Alba kommer helt alene igennem. Han skal bare skyde på mål. Han venter og venter på at få en spiller med, som han kan spille til. Det ender med han sender den på tværs af feltet til Suárez, der skyder fra en alt for spids vinkel. Kæmpe mulighed.

62'
- Piqués kamp i ét billedet: Stormer frem i en glidende tackling oppe på banen. Bliver tørret og sætter Roberto og Umtiti under pres. Men Muriel sparker forbi, selvom det var 3 mod 2.

65'
- Alba tackler. Ingen held. Rakitic tackler. Ingen held. Piqué tackler. Ingen held. Sevilla sætter fart og Banega får en god skudmulighed, men Roberto redder.

77' - ind-/udskiftning
- Paulinho går ud. Denis kommer ind.

79'
- Tættere på 3-0 end 2-1. Navas med et godt forsøg, som Ter Stegen kun kan halvklare. Heldigvis er det Piqué, som modtager returen.

82' - ind-/udskiftning
- Iniesta ud. Paco ind.

87'
- Rakitic header Denis Suárez' indlæg på stolpen. Heldet tilsmiler ikke Barcelona i situationen.

88' - MÅL!!
- Suárez scorer! Hjørnesparket sendes ind i boksen og i bagrummet stormer han frem og med en flugter sender han den op i nettaget til 2-1.

89' - MÅL!!
- MESSI! To mål på to minutter af Barcelona! Bolden lander på kanten af feltet og argentineren stormer frem, men formår at præcisere sit skud, som drejer rundt om forsvaret og i mål til 2-2.

Barcelona formår at trække point ud af opgøret og opretholder dermed deres ubesejrede stime. Nu gælder det om at lade batterierne op før Roma kommer forbi i midtugen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder