Annonce


Annonce

Annonce

Suárez: Vi gav aldrig op

La Liga - 1. april 2018




FC Barcelona var meget tæt på at tabe sæsonens første kamp i La Liga i går, da Sevilla med bare to minutter af den ordinære spilletid var oppe med 2-0. Men catalanerne kæmpede hårdt og blev belønnet, da Suárez og Messi på ét minut scorede to gange og sikrede 2-2.

Det betyder, at Barcelonas ubesejrede stime fortsætter og det er noget, som glæder Luis Suárez, der satte et par ord på opgøret.

- Sådan her er kampe i La Liga. Sevilla havde mange chancer da de var på 2-0, men vi viste stolthed og fortsatte med at kæmpe. At spille mod Sevilla er hårdt. Vi havde chancer i første halvleg, men vi udnyttede det ikke. Sevilla scorede en enkelt gang og lige efter pausen kom de på 2-0.

- Det vigtige er, at vi formåede at hente en uafgjort og fortsætte vores stime.

- Pokalfinalen er altid en anden historie. Der er 90 eller 120 minutter og man ved aldrig, hvad der sker. Det er 11 mod 11 og det bedste hold vinder.

- Messi viser igen hvad han kan. Men det var også hele holdets fortjeneste. Vi fortsatte og vi gav aldrig op. Det tager jeg med fra denne kamp, fortalte Suárez efter opgøret.

Næste kamp for Suárez og co. er på hjemmebane når AS Roma kigger forbi i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Vi gav aldrig op

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder