Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti: Jeg er glad i Barcelona

Nyheder - 2. april 2018




Samuel Umtiti har været det største Barcelona-navn i medierne i disse dage på grund af sin situation i klubben. Hans frikøbsklausul lyder på 60 millioner euro hvilket er den klart laveste klausul blandt spillerne der ofte starter på banen for Barcelona.

Klubben er interesseret i at forlænge med franskmanden og samtidig øge hans frikøbsklausul, men ifølge hovedpersonen selv, så er der ikke blevet påbegyndt nogle forhandlinger.

- Der er interesse fra flere forskellige klubber, fortæller han i et videointerview med Canal Football Club og fortsætter:

- Men det er ikke noget, som jeg vil tale om. Der er ikke blevet påbegyndt noget fra min side. Måske er klubben interesseret i det, men i øjeblikket er der intet at tale om.

- Jeg har stadig mange drømme at opnå i Barcelona, men alt i denne verden går hurtigt, fortæller han videre før han slår fast, at han er meget stolt og glad for at være i klubben.

- Min frikøbsklausul er ikke høj, det er sandt. Alle ved det. Men det er ikke noget, som bekymrer mig. Jeg er fokuseret på banen, hvor jeg nyder at være - og så må resten komme efterfølgende.

Umtitis landsmand Antoine Griezmann bliver rygtet til Barcelona og for nyligt har de to spillere deltaget i to venskabskampe for deres land og her fik de tid til at snakke sammen.

- Vi taler meget om det. Jeg fik muligheden for at tale med ham, men kun for at vide, hvad han tænker om klubben. Alle har gode tanker om klubben; den får spillere til at drømme. Men hvis han kommer, så skal vi jo spille med seks angribere.

Om Umtiti forlænger i Barcelona eller stopper og skifter er endnu ikke til at vide. Umiddelbart kommer der styr på fremtiden inden VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti: Jeg er glad i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder