Annonce


Annonce

Annonce

Busquets træner med igen

Champions League - 2. april 2018




Sergio Busquets er i øjeblikket ude med en forslået tå og har været det i et par uger. Men i dag skriver klubben, at dagens store nyhed var, at Busquets kunne træne med igen og dermed ser han ud til at blive klar til Champions League-kampen mod AS Roma onsdag aften.

Busquets er omdrejningspunktet hos Barcelona og hans fravær kan altid mærkes selvom Paulinho og Rakitic har fungeret fint på den centrale del af banen i hans fravær. Muligheden for at spille lørdag mod Sevilla var ikke til stede, da den kamp kom for tidligt i hans genoptræning.

Men til gengæld ser det positivt ud i forhold til Roma-kampen, som fortsat er to dage væk og med en god omgang træning i dag og i morgen ser Busquets altså ud til at blive klar. Om ikke andet er han i hvert fald klar til weekendens kamp mod Leganés, hvor Barcelona kan gå op på siden af Real Sociedad som holdet med den længste ubesejrede stime i La Liga.

B-spillerne Carles Aleñá, Cuenca, Morer, Ballou, Samu Araujo og Riqui Puig deltog også i dagens træning men skal ikke forvente at blive udtaget til Roma-kampen, da Valverde har alle mand Digne klar til opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets træner med igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder