Annonce


Annonce

Annonce

Chiellini: Suárez' straf var for hård

Nyheder - 2. april 2018




Alle husker episoden ved VM 2014, hvor Luis Suárez bed Giorgio Chiellini og efterfølgende fik en straf der lød på udelukkelse fra al fodbold-aktivitet i fire måneder. Og det var inklusiv træningen hos Barcelona, som han netop var skiftet til. I samme periode måtte han heller ikke tage på et stadion som fan og se fodbold.

Chiellini var i modtagerens ende, da Suárez valgte at bide, men italieneren er ikke i tvivl om, at straffen var for hård. Det fortæller han ifølge calciomercato.com.

- Børn ønsker at blive som Ronaldo, Messi eller Dybala og det er normalt, men det er også rart for forsvarsspillere at få den opgave, at stoppe disse spillere. Problemet er, at én fejl kan skabe problemer for hele holdet.

- Jeg synes, at Sergio Ramos er verdens bedste forsvarsspiller lige nu. Han ved hvordan man spiller de store kampe. Piqué er også god og han var heldig at spille sammen med Puyol og i dag står han stærkt sammen med Umtiti. Barcelona er solide i bagkæden og det er måske lidt nyt.

- Messi eller Ronaldo? Det er svært at udpege én. Jeg tror bare at de begge er heldige at kunne spille mod hinanden så de kan blive endnu bedre. Suárez? Jeg vil gerne bytte trøje med ham en dag. Den straf, som han fik, var al for hård, fortæller Chiellini.

Interviewet er kommet i forbindelse med Juventus' hjemmekamp mod Real Madrid i Champions League i morgen. Også Sevilla og Bayern München mødes i morgen mens Barcelona og Roma støder sammen onsdag samme tid som Liverpool og Manchester City tørner sammen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chiellini: Suárez' straf var for hård

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder