Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti: Jeg viste bare min kærlighed for klubben

Champions League: Af Sajad Koftan - 5. april 2018




Barcelonas 4-1 sejr i Champions Leagues kvartfinaler over AS Roma på Camp Nou, var ikke den eneste grund til at Barca-fansenes udviste både begejstring og glæde efter kampen - især på de sociale medier.

De catalanske giganter står tilbage med særdeles gode kort på hånden og ser store muligheder i at avancere til semifinalerne, efter den vigtige sejr over Roma.

Sejren blev nemlig kun endnu sødere efter at Barcas populære og ombejlede forsvarsstjerne, Samuel Umtiti, var medvirkende til at Camp Nou brød ud i jubel, i mere end én forstand, da den brølstærke forsvarsspiller gav fansene noget at snakke om - på den gode måde.

Franskmandens fremtid har været samtaleemnet i flere måneder efterhånden, hvor de engelske giganter fra Manchester United, konstant forsøger at lokke og charmere landsholdsspilleren væk fra Catalonien, mens Umtitis nuværende kontraktforforhandlinger er gået i dvale med Barca-ledelsen.

Den 24-årige har fået stablet et stærkt og tæt bånd med kollegaen, Gerard Pique, hvor den defensive Barca-kæde bliver styret med hård hånd. Barca-ledelsen skulle, af den grund, være mere end opsat på at forlænge samarbejdet med Samuel Umtiti, specielt nu franskmandens betydning for holdets fantastiske stime i alle turneringerne, ikke er til at overse.

Barcas supportere er da også vilde med deres mørke kraftværk i forsvaret, hvor de sociale medier flyder over med ros til hovedpersonen, efter at sidstnævnte, for rullende kameraer, fik fremvist Barca-logoet fra sin trøje, efter selvmålet til 2-0, som Umtiti var kraftigt involveret i.

En symbolsk fejring som jo hentyder til hvor franskmandens fremtid ligger, selvom Umtiti selv var mere nede på jorden, da han blev interviewet af det spanske medie, Mundo Deportivo.

- Det var en fejring ligesom alle andre fejringer. Jeg ville bare fremhæve, hvor meget jeg elsker denne klub. Mere har jeg ikke at sige om den sag, sagde stjernen selv til mediet.




Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti: Jeg viste bare min kærlighed for klubben

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder