Annonce


Annonce

Annonce

Fuld fokus på Madrid i denne spillerunde

La Liga - 7. april 2018




FC Barcelona er tæt på det spanske mesterskab - og en historisk rekord. I aften tager de imod madrilenske Leganés på Camp Nou og her forventes der en klar sejr. En sejr giver tre point og sender Barcelona op på siden af Real Sociedad som indehaver af rekorden for flest ubesejrede ligakampe i træk.

I morgen eftermiddag afvikles El Derbi Madrileno, hvor Atletico Madrid kigger forbi Real Madrids Bernabeu. Som regel ser catalanske fans at Atletico Madrid vinder sådan en kamp - men i morgen er anderledes. Det er nemlig Atletico, som er tættest på Barcelona i tabellen og derfor vil tre point til Real Madrid kun gavne Barcelonas vej til mesterskabet.

Desuden kan Real Madrid også hjælpe Barcelona til et historisk øjeblik. Hvis Real Madrid vinder derbyet mod Atletico Madrid og Barcelona formår at vinde mesterskabet før tid, så kan der opstå en mulighed for, at Real Madrid i spillerunde 36 skal klappe Barca-spillerne ind på Camp Nou. Så en Real Madrid-sejr i morgen luner gevaldigt hos mange tilhængere.

Toppen
1. FC Barcelona: 76
2. Atletico Madrid: 67
3. Real Madrid: 63
4. Valencia: 62

Der er spillet 30 kampe. Der resterer fortsat i alt otte ligakampe (24 point i alt). Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fuld fokus på Madrid i denne spillerunde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder