Annonce


Annonce

Annonce

Ramos: Hvis træneren siger det...

La Liga - 9. april 2018




Sergio Ramos kunne efter gårsdagens Madrid-derby mod Atletico Madrid stå inde for Zinedine Zidanes ord om ikke at stille en æresport op for Barcelona hvis catalanerne vinder det spanske mesterskab inden næste El Clásico.

Barcelona er 11 point foran Atletico Madrid med 21 point at spille om og hvis klubben formår at vinde mesterskabet, så er det tradition, at de resterende modstander klapper mestrene på banen. Som den første i historien nægtede Zidane dog at hylde mestrene hvis det skulle blive Barcelona. Og Ramos følger op.

- Hvis kaptajnen har lagt regler, så har sejleren intet at sige. Hvis han har sagt det, så er vores mening fuldstændig ligegyldig; vi respekterer træneren. Jeg har ikke behov for at blive hyldet med en æresport af nogen. Hvis træneren siger, at det ikke sker, så står vi alle ved det.

- Folk går for meget op i det, fortalte Ramos efter opgøret.

Barcelona har Valencia, Celta Vigo, Deportivo, Real Madrid, Villarreal, Levante og Real Sociedad tilbage i ligaen i denne sæson. Hvis alle topholdene vinder deres resterende kampe, så er Barcelona mestre når El Clásico fløjtes af - det kan dog også ske spillerunden forinden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ramos: Hvis træneren siger det...

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder