Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta: Måske min sidste CL-kamp

Champions League - 10. april 2018




Andrés Iniesta startede på banen her til aften, men han kunne ikke trylle Barcelona videre i Champions League. I stedet kunne han se sig selv og holdkammeraterne blive kørt over af AS Roma, som vandt med 3-0 og sammenlagt gik videre på reglen om udebanemål efter 4-4.

- Det er en beslutning, som I (pressen) får at vide efter at jeg har givet klubben besked. Jeg beslutter mig før den 30. april og det bliver den mest ærlige beslutning for både klubben og mig selv.

- Der er fortsat nogle uger tilbage og intet har ændret sig: Enten bliver jeg eller også rykker jeg til Kina. Det, jeg fortalte, da jeg senest skrev under, holder jeg stadig ved.

- Jeg ved ikke om dette var min sidste kamp i Champions League, men i aften var det meget svært at forstå, hvad der skete. Ingen forventede det; men når man gør alt forkert, begår mange fejl og ikke kommer ind i kampen, så kan dette ske i Champions League, forklarede Iniesta i mixed zone efter opgøret.

Meget tyder på, at Andrés Iniesta forlader Barcelona når indeværende sæson slutter. Med sig kan han tage La Liga- og Copa del Rey-titlen fra denne sæson, hvis Barcelona formår at lukke godt ned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Måske min sidste CL-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder