Annonce


Annonce

Annonce

Sevilla-profil: Smadrer jeg Messi, er jeg færdig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. april 2018




Ifølge Sevillas stærke forsvarsspiller, Gabriel Mercado, ville det være umuligt at vise sit ansigt frem i Argentina, hvis Mercado, i den kommende Copa del Rey-finale, giver Messi en hård behandling, i håb om at stoppe Barcelonas argentinske troldmand fra at brilliere.

Vincenzo Montellas tropper møder de catalanske giganter på lørdag, i en mulig revanche efter finale-kampen i 2016, hvor Sevilla jo tabte 2-0 til Barca.

Sevilla så ellers frem til at blive det første hold som skulle vinde over FC Barcelona i ligaen i denne sæson, da de i sidste måned tog imod catalanerne på hjemmebane - en kamp hvor Messi var afgørende med sin scoring til 2-2 i slutminutterne.

Sevillas forsvarsstjerne, Mercado, indrømmer da også at Lionel Messi er på et helt andet niveau end resten af klodens fodboldspillere, og at der kan komme mere hårdføre metoder i brug, for at kunne stoppe Magiske Messi - selvom Sevilla-spilleren gerne vil kunne rejse hjem til sit hjemland, Argentina, efterfølgende, uden at blive overfaldet.

- Hvis jeg smadrer Messi, kan jeg aldrig komme tilbage til mit hjemland, fortalte Mercado til mediet AS.

- Man kan ikke stoppe Messi blot ved at lave frispark på ham. Gør man det, rejser han sig bare op igen og styrer spillet. Messi tænker udelukkende på at score og dermed ødelægge vores chancer for at vinde, fortsatte argentineren.

- Messi er verdens bedste spiller, uden sammenligning. Han scorer mål og deltager i spillet på alle nivauer på en fodboldbane og gør endda sit hold bedre, hvis ikke han selv scorer.

- Vi kommer på overarbejde i det defensive, hvor vi skal spille helt perfekt. Men vi drømmer om at vinde pokal-titlen. Derfor bliver det svært at overvinde os på lørdag, slog Mercado fast. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sevilla-profil: Smadrer jeg Messi, er jeg færdig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder