Annonce


Annonce

Annonce

Barca kan sikre mesterskabet mod Deportivo

La Liga - 19. april 2018




FC Barcelona er nu kun tre point fra at sikre sig mesterskabet. Hvis de formår at slå Deportivo la Coruna i næste spillerunde, er de mestre når de møder Real Madrid på Camp Nou i spillerunden efter. Det sker efter at Atletico Madrid her til aften tabte 3-0 til Real Sociedad.

Barcelona er 12 point foran Atletico Madrid med 15 point at spille om. Det forspring bibeholdes, hvis begge mandskaber vinder deres næste ligakamp. Med et forspring på 12 point og med 12 point at spille om, er Barcelona mestre, da de rent indbyrdes er bedre end Atletico Madrid.

Atletico Madrid tabte overraskende med 3-0 ude mod Real Sociedad her til aften og Barcelona kan derfor selv spille mesterskabet i hus mod Deportivo la Coruna. Mesterskabet kan også komme i hus i weekenden hvis ikke Atletico Madrid slår Real Betis på hjemmebane.

Der kan altså komme to pokaler i hus i weekenden: lørdag Copa del Rey og søndag La Liga. Det kræver, at Real Betis slår Atletico Madrid og Barcelona slår Sevilla i finalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan sikre mesterskabet mod Deportivo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder