Annonce


Annonce

Annonce

Suárez stikker til Real Madrid

Copa del Rey - 22. april 2018




Luis Suárez var på banen i aftes da FC Barcelona bankede Sevilla med hele 5-0 i Copa del Rey finalen. Angriberen scorede to mål og hjalp dermed sit hold til triumf og efter opgøret deltog han i et hurtigt interview på sidelinjen.

- Med den start vi fik, vi var så overlegen, vi havde en god attitude og vi arbejdede hårdt. Vi var klar over, at der var tale om en finale.

- Vi har vundet pokalturneringen fire år i træk og jeg ved ikke om en anden klub har formået det før. Men at blive slået af Roma i Champions League var hård, så vi skulle ændre situationen og selvom en triumf i dag ikke dækker for såret mod Roma, så er det altid rart at vinde et trofæ.

- Alle ønsker at vinde The Double. Vi har selvfølgelig følelsen af, at vi kunne have nået længere i Champions League, men The Double er en kæmpe stor triumf. I ligaen handler det om et højt niveau over længere tid, fortalte Suárez før han kom med en lille stikpille til Real Madrid:

- Nogle hold ønsker at være her (pokalfinalen), men de er her ikke. Alle ved, at der er nogle hold, som ikke er her selvom de ønskede at vinde.

Stort set alt, hvad der kan gå galt i verden, skal gå galt hvis Barcelona ikke vinder La Liga. De mangler blot tre point. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez stikker til Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder