Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Et point mod Deportivo og mesterskabet er i hus

La Liga - 22. april 2018




For få dage siden tabte Atletico Madrid højst overraskende 3-0 ude mod Real Sociedad og det betød, at Barcelona med en sejr over Deportivo la Coruna i weekenden kan sikre sig mesterskabet. Nu er betingelserne for catalanerne blevet endnu bedre.

Atletico Madrid var nemlig igen i aktion her til aften, da de på hjemmebane tog imod Real Betis, som er inde i en rigtig flot stime. De to mandskaber fandt dog aldrig vej til netmaskerne og dermed skal Barcelona bare bruge mindst en uafgjort mod Deportivo la Coruna for at kunne kalde sig for spanske mestre.

Barcelona er 11 point foran Atletico Madrid, som kun har 12 point tilbage at spille om. Så hvis Barcelona får ét point mod Deportivo, er de 12 point foran Atletico Madrid - og da de er bedre rent indbyrdes, er Barcelona således officielt spanske mestre 2017/2018.

På tredjepladsen har Real Madrid 68 point og de kan max få 83 point hvilket er det antal, som Barcelona har lige nu. Derfor kan Real Madrid altså heller ikke indhente Barcelona, hvis catalanerne får bare ét point ude mod Deportivo la Coruna. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Et point mod Deportivo og mesterskabet er i hus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder