Annonce


Annonce

Annonce

Alves: Tager tilbage til Barcelona hvis de ringer

Transfermarked - 23. april 2018




Dani Alves betragtes af mange som historiens bedste højreback i Barcelona, men han kom ikke godt ud af det med ledelsen og jagtede derfor et nyt eventyr. I dag er han i Paris Saint-Germain, hvor han netop har været med til at vinde den franske liga.

I et interview med Globo TV fortæller han dog at han aldrig kan afvise FC Barcelona.

- Barcelona er mit hjem. Det er umuligt at sige, at jeg aldrig kunne vende tilbage. Jeg ville skifte i morgen hvis de ringede til mig. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke gjorde ondt at skifte.

- Det var smertefuldt fordi jeg føler, at jeg bidrog meget til at opbygge en stor historie i klubben med store resultater, som klubben nok ikke selv havde regnet med.

- Jeg forlod klubben med 23 titler på otte år. Jeg gav klubben gode resultater, men de endte med ikke at respektere min historie. Så meget, at da jeg forlod klubben tilbød de en afskedsceremoni, men jeg sagde nej. Det gjorde jeg fordi, at Barcelona for evigt vil være mit hjem og hvis du betragter noget som dit hjem, så har du ingen grund til at sige farvel.

- Hvorfor skal man sige farvel hvis man vender tilbage, spørger Alves i interviewet ifølge AS.

Om han direkte indikerer, at en aftale er på plads om at spille for Barcelona igen, eller om der er tale om en anden rolle i klubben er ikke til at vide. Spørgsmålet er om ledelsen nu ringer til Alves for at høre mere - eller om der allerede er foregået noget bag kulissen.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alves: Tager tilbage til Barcelona hvis de ringer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder