Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Cillessen vil blive i Barcelona

Transfermarked - 24. april 2018




Hvis 29-årige Jasper Cillessen gik op til præsident Bartomeu og bad om et klubskifte, så kunne man ikke indvende noget mod det. Han får ikke meget spilletid i Barcelona og spenderer langt det meste af tiden på bænken selvom han flyver med til alle udekampe og altid er udtaget.

Hollænderen er beviset på en loyal og arbejdsom fodboldspiller, som aldrig brokker sig. Han har i medierne aldrig sat spørgsmålstegn ved trænernes dispositioner ej heller klaget over den manglende spilletid. Det eneste han gør er, at levere når han endelig spiller. Det har man set gennem hele sæsonen, hvor han specielt i Copa del Rey har vist et ekstremt højt niveau til trods for den manglende kampform. Også i Champions League mod Sporting Lissabon havde han en helt forrygende kamp.

Ifølge SPORT er Cillessen dog fast besluttet på at blive i Barcelona. Han elsker byen og klubben og trives i blandt sine holdkammerater og til trods for bare 10 kampe i denne sæson, er han klar til at blive og hjælpe holdet mod nye triumfer i næste sæson. Det er i virkeligheden et luksusproblem for Valverde, da Ter Stegen har været fuldstændig outstanding mellem stængerne i denne sæson og vurderes af mange til at være verdens bedste målmand i øjeblikket. Umiddelbart er det kun David de Gea, som nævnes i samme bås.

Med sine gode indhop i løbet af sæsonen er der kommet mange tilbud til Cillessen, som dog har valgt at afvise dem alle sammen. Han har desuden købt en ejendom i Barcelona og hvis man har fulgt med i klubbens 'emoji-videoer', hvor to spillere bliver bedt om at finde en passende emoji til hver enkel spiller i truppen, så blev Umtiti og Dembélé enig om at give Cillessen et ur med beskrivelsen 'han møder altid tidligt ind'. Det er endnu et bevis på hvor dedikeret hollænderen er.

For klubben er det klart gode nyheder, at keeperen ønsker at blive, men for Valverde må det være tæt på hovedpine, at have to så gode keepere i truppen når kun én kan bruges på banen. Ikke desto mindre er det godt nyt for Barcelona, at man altid kan stole på, at keeperen står stærkt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Cillessen vil blive i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder