Annonce


Annonce

Annonce

Ballon d´Or: Tilgiv os, Iniesta

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. april 2018




Fodbold-magasinet, France Football, som jo tildeler den præstigefyldte pris, Ballon d´Or, til verdens bedste fodboldspiller, har undskyldt overfor Barcas legende, Andres Iniesta - en undskyldning for ikke at have tildelt Iniesta prisen en eneste gang, gennem teknikerens flotte karriere.

Prisen er en anerkendelse til verdens bedste fodboldsspiller, og har i mange år været en central målsætning for enhver topspiller i den absolute verdensklasse - hvor Iniesta jo hører til.

Barca-legenden sluttede på en andenplads i 2010-uddelingen, da Spanien vandt VM og på en tredjeplads to år senere, da det spanske landshold igen triumferede i EM 2012.

Men nu hvor den elegante playmaker er tæt på at forlade Catalonien, har France Footballs redaktør, Pascal Ferre, bedt om tilgivelse hos Iniesta for ikke at have tildelt legenden den præstigefyldte titel.

- Tilgiv os, Iniesta, skrev Ferre i en klumme i mediet og forsatte.

- For os var han ikke bare en spiller. Han var spilleren som gjorde det umulige, og løftede sit hold til et niveau, hvor ingen andre kunne følge med.

- Af alle de spillere som gjorde sig fortjent til at vinde Ballon d´Or, er Iniesta manglende titel, den som vi ærger os mest over ikke at have tildelt.

- Vi kan kun håbe at spilleren får en fantastisk VM-slutrunde, hvor han retter op på dette misvisende faktum, sagde redaktøren.

Lionel Messi og Real Madrids, Cristiano Ronaldo, har domineret førstepladserne de seneste 10 år, hvor AC Milans daværende stjerne, Kaka, vandt titlen i 2007. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ballon d´Or: Tilgiv os, Iniesta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder