Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta er tvivlsom til El Clásico

El Clasico - 3. maj 2018




Andrés Iniesta har overtaget aviser og medier de seneste par dage, da han for en uges tid siden bekræftede, at han netop nu er i gang med sin sidste sæson som aktiv fodboldspiller i FC Barcelona. I dag var truppen tilbage på træningsbanen forud for El Clásico.

Her kunne midtbanespilleren ikke træne på lige fod med sine holdkammerater på grund af nogle småproblemer, så han var nødsaget til at træne alene. Meldingen om problemerne hos Iniesta flød allerede rundt i medierne efter opgøret mod Deportivo la Coruna, da han overraskende startede på bænken.

Her viste det sig, at han allerede inden kampen mod Deportivo la Coruna døjede med nogle muskulære problemer og derfor ikke var i stand til at starte inde. Han kom dog på banen sent i kampen og fik klapsalver med fra hjemmeholdets fans. Noget, som han efterfølgende satte pris på.

El Clásico nærmer sig med hastige skridt og derfor er det altså skidt nyt, at han ikke kunne træne med i dag. Om han træner med i morgen - to dage før den store kamp - er endnu ikke til at vide. I tilfælde af, at han ikke bliver klar, forventes Philippe Coutinho at tage hans plads i start 11'eren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta er tvivlsom til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder