Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Cavani i søgelyset hvis Griezmann kikser

Transfermarked - 8. maj 2018




I følge flere medier har FC Barcelona allerede en aftale på plads med Antoine Griezmann og snart skal klubben forhandle med Atletico Madrid. Alt tyder på, at handlen går igennem - men som man kender det fra tidligere transfervinduer, så er det ikke altid, at planen går igennem.

Derfor har Barcelona ifølge Mundo Deportivo et alternativ klar. Hvis ikke Antoine Griezmann skifter til Camp Nou denne sommer, så indleder man jagten på Paris Saint-Germains Edinson Cavani, som rent spillemæssigt har en anden rolle på banen end Griezmann.

Cavani er den typiske spidsangriber; samme position som Luis Suárez spiller i dag. Men PSG-uruguayaneren spiller sammen med Suárez på landsholdet så på den måde kender de hinandens spil og det vil helt sikkert være en fordel såfremt handlen skulle blive til noget.

Der er dog intet der peger i retning af, at Griezmann skulle glippe. Baseret på nutidens fodbold er han billig og Atletico Madrid er klar over, at de ikke kan holde på ham længere. Han gjorde klubben en stor tjeneste ved at blive sidste sommer, da madrilenerne fik forbud mod at registrere nye spillere. I år er der dog ingen vej tilbage: Griezmann skal videre.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Cavani i søgelyset hvis Griezmann kikser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder