Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann til Atletico: Vil til Barcelona

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 8. maj 2018


Griezmann til Atletico: Vil til Barcelona

Antoine Griezmann kan blive en af de største historier på sommerens transfermarked. FC Barcelona har ikke skjult sin interesse i den franske angriber og i dag kom der nyt i sagen, da han var til møde med sin klub, hvor der ifølge COPE blev indgået en aftale.

FC Barcelona har informeret Atletico Madrid om, at de vil indløse Griezmanns frikøbsklausul på 100 millioner euro. Herefter var Griezmann til møde med Atletico Madrid og forklarede klubben, at han ønsker at de skal acceptere forhandlingerne med Barcelona. Der er ingen ben i situationen; alle parter er klar over, hvad der skal ske og transferen kommer ikke som nogen overraskelse.

Efter dagens møde blev Atleti-præsident, 70-årige Enrique Cerezo, fanget af en journalist og her blev der spurgt ind til Griezmann:

- Griezmann er Atletico Madrid-spiller. Det er alt, fortalte præsidenten før han kørte videre.

Rigtig meget skal gå galt hvis ikke Griezmann i næste sæson kan trække i Barcelona-trøjen. Real Madrid har midt i forhandlingerne forsøgt at vise interesse for franskmanden, men deres forsøg var forgæves; Griezmann vil kun til Barcelona og har nu gjort dette klart over for Atletico Madrid.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 10,00 på at Brøndby slår AGF
Der henvises til Betfairs eget reglement
23/09 - 14:30 West Ham - Chelsea
23/09 - 15:00 Stade Rennais - Paris SG
23/09 - 17:00 Arsenal - Everton
23/09 - 18:00 AGF - Brøndby IF
23/09 - 21:00 Lyon - Marseille


Ugens mest læste

Seneste nyheder