Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

VM gør Griezmann-handel lettere

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 13. maj 2018


VM gør Griezmann-handel lettere

Når store fodboldspillere skal skifte klub plejer det som regel at trække ud. Man så det med Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho og Neymar, men i forbindelse med Antoine Griezmanns skifte fra Atletico Madrid kommer det ikke til at trække tænder ud.

Franskmanden er nemlig fast besluttet på at have styr på sin fremtid inden VM sparkes i gang næste måned. Derfor kommer forhandlingerne ikke til at forløbe hele sommeren og det er rigtig positivt for Barcelona, som også har andre klubber, de skal forhandle med.

VM sparkes i gang om en måned og inden da har Griezmann sin fremtid på plads. Han vil ikke løbe rundt på de russiske græstæpper og fundere over, hvor han skal spille i næste sæson. I stedet vil han have sin fremtid på plads inden VM således han kan rette fokus på det franske landshold i bestræbelserne på at vinde VM.

Atletico Madrid er klar over, at Griezmann forlader klubben denne sommer. Angriberen vil til Barcelona og Barcelona er klar på at købe ham fri for 100 millioner euro. Desuden skulle de personlige vilkår være på plads så i øjeblikket venter man blot til sæsonen er færdigspillet før der kommer et gennembrud i skiftet. Atletico Madrid har fortsat en Europa League-finale at tænke på mens Barcelona endnu har to ligakampe tilbage.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 10,00 på at Brøndby slår AGF
Der henvises til Betfairs eget reglement
23/09 - 14:30 West Ham - Chelsea
23/09 - 15:00 Stade Rennais - Paris SG
23/09 - 17:00 Arsenal - Everton
23/09 - 18:00 AGF - Brøndby IF
23/09 - 21:00 Lyon - Marseille


Ugens mest læste

Seneste nyheder