Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Bruyne i Barcelona: Ingen grund til panik

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 17. maj 2018


De Bruyne i Barcelona: Ingen grund til panik

Kevin De Bruyne har netop fejret Premier League-titlen med Manchester Citys fans i en bustur rundt om i byens gader. Efter at have spillet sæsonens sidste kamp i ligaen kan midtbanespilleren nu begynde at rette fokus mod VM.

Men inden da valgte han at rejse til Barcelona - udelukkende for at koble lidt af og lade batterierne op sammen med sin familie. Han blev nemlig spottet i El Prat lufthavn, men lige så hurtigt historierne om et forestående skifte til Barcelona blev bragt på banen, lige så hurtigt blev de skudt ned: De Bruyne er kun på et kort visit for at nyde tiden med sin familie.

Det er ej heller første gang, at De Bruyne pludselig bliver spottet i Barcelona. For to år siden skete det samme, da han landede sammen med Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany. Begge spillere var dog taget til Barcelona for at mødes med catalanernes læge, Ramon Cugat, i forbindelse med deres respektive skader.

Uanset omstændighederne, så har der ikke været nogle meldinger om, at FC Barcelona skulle være interesseret i midtbanespilleren.

18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder