Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Barca må ikke lade Busquets gå

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 17. maj 2018


Iniesta: Barca må ikke lade Busquets gå

Andrés Iniesta spiller sin sidste fodboldkamp i FC Barcelona-trøjen i weekenden når Real Sociedad kigger forbi Camp Nou. I mellem tiden forlyder det i spanske medier, at Sergio Busquets mener, at ledelsen har lovet ham en højere løn, som han nu kræver.

For to år siden forlængede Busquets sin kontrakt og her blev han lovet, at han ville stige i løn. Den forhøjede løn har han dog ikke fået endnu, og Iniesta er netop blevet spurgt ind til situationen.

- Det ville være en stor, stor fejl hvis Busquets ikke fortsætter i Barcelona. Han betyder rigtig meget som spiller, men jeg ved ikke hvad der sker; han har fortsat mange år i ham og han er en vigtig brik i spillet.

- Jeg kender ikke til den personlige situation mellem Busquets og klubben, men klubben bør ikke så tvivl om, hvad der skal ske, fortæller Iniesta ifølge Sport.

Busquets har spillet 474 kampe for FC Barcelona og har i 10 sæsoner været blandt de vigtigste spillere på holdet. Selvom han ligger højt i forhold til den generelle løn i Barcelona, så lovede ledelsen ham en lønforhøjelse, som han dog endnu ikke har set noget til.

18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder