Barca sejrede i Iniestas afsked: 1-0

La Liga - 20. maj 2018

Søndag aften var det tid. Andrés Iniesta skulle på banen til sin absolut sidste kamp for FC Barcelona. Han startede på banen og fik 80 minutter. Herefter blev han skiftet ud til klapsalver og kram og kunne fra bænken se sine holdkammerater køre sejren hjem.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Mina, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Dembélé, Suárez og Coutinho

Cillessen, Denis, Messi, Paco, Digne, Gomes, Vidal og Umtiti

- 1-0 57' - Coutinho

2'
- God chance til Real Sociedad. Januzaj svinger indlægget ind i panden på Willian Jose, som header lige på Ter Stegen.

4'
- Flot solotur af Dembélé, som går forbi to mand før bolden blokkes ud til hjørnespark.

7'
- Skidt af Mina. Han åbner op for Januzajs favoritben, venstre, og lader ham skyde. Ter Stegen må skubbe til hjørnespark. Januzaj har ikke meget kvalitet i højrebenet derfor skal venstre lukkes ned.

10'
- Iniesta med et skud udefra, men bolden går i sidenettet.

12'
- Flot spil! Iniesta vipper bolden over tre mand og finder Dembélé, som får sit forsøg reddet. Alba samler op og hugger til kuglen, men den blokeres.

14'
- Forrygende forsvarsspil af Mina, som er sidste mand, men lige får prikket bolden ud af Oyazabals fødder.

18'
- KÆMPE CHANCE! Dembélés hjørnespark falder ned for en helt fri Piqué, der slet ikke får ordentlig træf på bolden. Moya redder sikkert den trillende bold.

20'
- En forvirret dommer. Suárez falder til jorden én meter fra dommeren. Dommeren tager fløjten op til munden, men piller den ud igen og peger på bolden for at signalere, at Real Sociedad-manden vandt bolden. Intet dømt.

25'
- TÆT PÅ 1-0! Dembélé med et super-indlæg lige ind i rummet, som Rakitic er løbet ind i, men kroaten header uforståeligt en meter forbi.

27'
- Dembélé igen med en god aktion. Han løber i dybden og spiller den straks fladt ind i feltet til Suárez, som dog ikke rammer målet.

30'
- Oyzabal med en stor chance midt inde i feltet, men han placerer bolden forbi målet.

41' - ANNULLERET MÅL
- Juanmi sendes i dybden og kommer forbi Ter Stegen. Han får herefter hårdtkæmpet bolden i mål, men dommeren annullerer for offside.

43'
- Raul Navas med et decideret svinestreg. Han kan på ingen måde nå bolden, men går all in i en tackling på Dembélé. Navas nærmest flænser Dembélés fod i det franskmanden står fast på græsset. Kun gult kort af dommeren - selv dommeren tager ikke hensyn til Dembélé.

45'
- Tilskuerne jagter Navas ved hver boldberøring. 90.000 mennesker som pifter ned mod Real Sociedad-spilleren. Massiv støtte fra supporterne mod Dembélé, som har været flyvende i første halvleg.

53' - ind-/udskiftning
- Dembélé pilles ud. Denis kommer ind.

57' - MÅL!!
- Så skete der noget på Camp Nou! Philippe Coutinho tager et kort træk ind i banen - men det er nok: Pr. tradition sender han bolden over i det lange hjørne. Bolden tager stolpen og går i mål. Moya er sat fuldstændig af og hopper slet ikke efter den.

59'
- Dommeren skal være glad for, at VAR ikke er implementere i Spanien endnu. Semedo afdribler to mand og bliver nedlagt af nummer tre, man på utrolig vis dømmes der ikke frispark.

61'
- Utrættelige Jordi Alba får fortjente klapsalver. Han følger sin mand fra venstre wing og hele vejen over til Barcelonas højreback, hvor han erobrer kuglen.

65'
- Forrygende spil. Busquets starter med en perfekt glidende tackling og vinder bolden. Iniesta sætter fart og finder Denis Suárez, som efter en dribletur finder Iniesta igen. Spanieren kombinerer med Rakitic, men lige inden Iniesta kan sparke på mål, mister han bolden.

67' - ind-/udskiftning
- Coutinho pilles ud. Messi kommer ind.

68'
- Endnu engang lander bolden hos Piqués fødder på et indlæg, og anden gang rammer han den ikke ordentlig. Moya tager sikkert imod.

69'
- Sådan kommer man ikke på holdet. Messi sætter gang i et kontrastød og spiller Denis Suárez helt fri. Han har kun målmanden, som han skal sende bolden forbi, men han vælger noget mellem et skud og et indlæg til absolut ingen. Der var ingen mand med.

77'
- Messi har fuldstændig ændret Barcelonas offensiv. Han tryller sig forbi to mand og finder Suárez, som vipper bolden om i bagrummet, hvor Messi har sneget sig hen. Argentineren forsøger med et hovedstød, men Moya redder.

80' - ind-/udskiftning
- Iniesta klappes af banen for sidste gang i Barca-trøjen. Paco kommer ind.

89'
- Real Sociedad sender Xabi Prieto på banen. En Real Sociedad-legende som også spiller sin sidste kamp for klubben i dag. Hele Camp Nou rejser sig og klapper ham på banen.

- Barcelona vinder kampen i Andrés Iniestas afsked og kan nu se frem til at sende spillere ud til deres respektive landshold samt ferie for de spillere, der ikke er udtaget. Det var sæsonens sidste kamp, hvor The Double kom i hus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder