Annonce


Annonce

Annonce

Done deal: Iniesta til Japan

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 23. maj 2018




FC Barcelonas tidligere kaptajn, Andres Iniesta, er milimeter fra at sætte sin signatur på en underskrift, som sender den catalanske legende til den anden side af verden, hvor den japanske topklub, Vissel Kobe, forventer at kunne præsentere Iniesta på et pressemøde - allerede torsdag i denne uge.

Ifølge mediet Mundo Deportivo, er Iniesta allerede på vej til Japan, hvor pressekonferencen jo finder sted imorgen.

Vissel Kobe er ejet af Hiroshi Mikitani, hvor sidstnævnte også er direktør for Barcas hovedsponsor, Rakuten - en kabale som højst sandsynligt har spillet en central rolle i legendens beslutning.

Iniesta bliver dermed holdkammerat med den tidligere tyske landsholdsstjerne, Lukas Podolski, som trådte til i klubben sidste år.
Barcas danske legende, Michael Laudrup, foldede sig ligeledes ud for det japanske storhold i 1996, hvor han spillede en enkelt sæson, mens Barcas tidligere angriber, Gary Lineker, ligeledes fortsatte slutningen af sin karriere i japanske Nagoya Grampus i sin tid.

Iniesta har spillet for Barcelona i en menneskealder efterhånden, hvor teknikeren, i 1996, kom til La Masia-akademiet som 12-årig.

Efter torsdagens pressemøde og endelig kontrakt-signatur i Japan, forventes det at Iniesta samles med den spanske landsholdstrup i starten af næste uge, hvor VM-forberedelserne sættes igang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Done deal: Iniesta til Japan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder