Annonce


Annonce

Annonce

Valverde opfordrer: Behold Puig!

Nyheder - 23. maj 2018




Der har været mange rygter om det kommende mercato, for Barcelonas vedkommende. Både Ajax' de Ligt, Barcelona-barnet Thiago Alcántara, og Atlético de Madrids Antoine Griezmann har været rygtet til klubben, mens spillere som André Gomes, Gerard Deulofeu og Rafinha har været rygtet væk.

En spiller, der dog ikke har været meget tale om i de store medier er Riqui Puig - et vidundertalent, der spiller på Barcelonas Juvenil A-hold, hvor han har leveret den ene pragtpræstation efter den anden. Hans spillestil minder om Andrés Iniestas, og mange Barca-fans ser en stor fremtid i ham. Det gør Ernesto Valverde eftersigende også.

Spilleren har været rygtet væk fra Barcelona, idet han, ifølge flere medier, følte at Barcelonas kontraktforlængelse var for længe om at komme. Til gengæld, havde han angiveligt et tilbud fra Tottenham Hotspur på bordet. Og i takt med det, ville Barcelonas ledelse i stedet for at sætte fokus mod Puig, i stedet sætte fokus på at opsnappe en spiller fra Tottenhams ungdomsakademi, som en form for hævn.

Hvis dét var tilfældet, har Valverde ifølge det spanske medie SPORT, nu sat en stopper for hævnaktionen. Han har derimod bedt klubben om at gør alt, hvad de kan, for at sørge for at Puig er glad i klubben og at man beholder ham i egne rækker. I forbindelse med Barcelonas kontraktforlængelse, vil spilleren angiveligt blive forfremmet til klubbens B-hold, der i øjeblikket kæmper for overlevelse i Segunda A, Spaniens andenbedste fodboldrække, hvor blandt andet Málaga skal spille i næste sæson.

18-årige Riqui Puigs nuværende kontrakt udløber allerede i juni måned, hvorfor Barcelona skal få en kontraktforlængelse på plads hurtigt, hvis ikke spilleren skal søge nye græsgænge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde opfordrer: Behold Puig!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder