Annonce


Annonce

Annonce

Alba giver sin mening om Griezmann-sagen

Transfermarked - 24. maj 2018




Jordi Alba har påbegyndt sin forberedelse til VM 2018 i Rusland, men inden da deltog han i et interview, hvor han blandt andet kom forbi Antoine Griezmann, som konstant rygtes til FC Barcelona i disse dage.

Griezmann har selv udtalt, at han vil have sin fremtid på plads inden VM, men Bartomeu fortalte i går, at der ikke tales transfersnak før den 1. juli. På det tidspunkt har VM allerede været i gang i to uger. Der forventes mere nyt inden VM starter den 14. juni.

- Det er noget, som kommer an på klubben og spilleren. Da jeg fik chancen for at skifte til FC Barcelona, hvor jeg er fra, så tog jeg den. Det var på et tidspunkt, hvor jeg var glad og spillede godt, så det gjorde ondt at forlade Valencia. Jeg følte kærligheden fra klubbens fans.

- Måske har Griezmann det på samme måde, det er dog ikke noget, som jeg har snakket med ham om. De spillere, som ønsker at forbedre sig bør komme til Barcelona hvis chancen byder sig.

- Han er en spiller, som binder spillet sammen og scorer mål. Det ville være en stor signing, men det er op til ham og klubben, fortalte Alba.

Om Antoine Griezmann løber rundt i FC Barcelona-trøjen i næste sæson er fortsat ikke til at vide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba giver sin mening om Griezmann-sagen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder