Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Nu får Busquets lønforhøjelse

Nyheder - 24. maj 2018




Sergio Busquets har været knap så glad for ledelsen det seneste stykke tid, da han ved sin seneste kontraktforlængelse blev lovet, at han stod til en lønforhøjelse. Den har han dog ikke fået besked om endnu, men nu tyder alt på, at ledelsen har trykket på knappen.

Ifølge Sport, så har præsident Josep Maria Bartomeu fortalt Sergio Busquets, at han kan se frem til en lønforhøjelse i forhold til deres aftale for to år siden.

Da Busquets forlængede sin kontrakt til 2021 tilbage i 2016, blev han lovet, at såfremt en anden spiller skrev under på en kontrakt, der sendte dem op på lønniveau to, så ville Busquets automatisk følge med derop. Kun Messi er placeret på niveau et - han er den absolut bedst betalte spiller i Barcelonas trup.

Efter Messi finder man Luis Suárez, men hvis en anden spiller altså kommer op på siden af Suárez, så skulle Busquets følge med. Avisen erfarer, at både Coutinho og Dembélé stiger i løn (til niveau to) fra den kommende sæson som en del af den aftale, de skrev under på henholdsvis i januar og sidste sommer. Derudover forventes Griezmann også at blive tilskrevet niveau to.

Andrés Iniesta kunne ugentlig hæve en stor hyre, men da han ikke længere tjener sine penge i Barcelona, er der altså flere penge, som kan uddeles - rent potentielt. Det er blandt andet disse faktorer, som ledelsen kæmper med i disse dage i forbindelse med transfervinduet: Man skal nemlig have aftaler på plads således nogle spillere kan blive solgt, så man får råd til at betale de indkøbte spillers løn. Her tænkes der specielt på Griezmann, som kommer til at kunne hæve mange millioner i Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Nu får Busquets lønforhøjelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder