Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Skuffet Marlon: Jeg aner ikke om Barca kigger

Transfermarked - 25. maj 2018




22-årige Marlon Santos ankom til FC Barcelonas B-hold på en lejeaftale. Han imponerede dog så stort, at han hurtigt fik debut hos førsteholdet en Champions League-kamp mod Celtic og siden fik spilletid mod Las Palmas i La Liga.

Han spillede nogle gode minutter og klubben besluttede sig for, at købe ham fri. Til manges overraskelse røg han dog videre på en lejeaftale til Nice i stedet for at blive rykket op til førsteholdet. Siden han landede i franske Nice har man dog ikke hørt meget til ham. Og skuffet er han - for han taler slet ikke med Barcelona.

- Jeg aner ikke om Barcelona har været her for at se mig i denne sæsoner. Jeg snakker slet ikke med klubben, lyder det skuffet fra Marlon ifølge Marca. Han fortsætter:

- Selvfølgelig vil jeg tilbage til Barcelona, men mine tanker er 100 procent i Nice lige nu. Jeg har endnu et år tilbage (lejekontrakt på 2 år) og jeg er fokuseret på at løse mine opgaver her.

- Jeg er glad i Nice og jeg har fået en masse erfaring ved at spille ved siden af nogle gode spillere. Mit spil er vokset og jeg har ændret min mentalitet i forhold til fodbolden; og det er det vigtigste. Jeg er blevet stærkere.

- For mig er det godt med konkurrence på holdet, for det gør mig bedre; men uanset konkurrence eller ej, så kræver jeg altid det ypperste af mig selv. Sådan har jeg altid været.

Marlons tidligere holdkammerater hos Barcelonas B-hold hænger lige nu i en tynd tråd i Spaniens andenbedste fodboldrække og det kræver toppræstationer for at overleve.

- Det er en svær tid for dem, men jeg tror på, at spillerne er klar til at tackle udfordringen. Jeg ønsker dem held og lykke.

Marlon har spillet 20 kampe for Nice. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skuffet Marlon: Jeg aner ikke om Barca kigger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder