Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Barcas ledelse er faldet i søvn

Nyheder: Af Sajad Koftan - 31. maj 2018




Et af FC Barcelonas største legender gennem tiden, Xavi, har, i et interview med det spanske medie, El Penalti, ytret sin holdning til Barcalonas manglende europæiske dominans og Real Madrids seneste triumf i årets CL-turnering.

Rivalerne fra Real Madrid tog som bekendt den tredje Champions League-titel i træk, efter sejren på 3-1 over engelske Liverpool. Barca derimod, sikrede sig deres tredje La Liga-titel indenfor de seneste fire år, i den netop overstået sæson.

Men Xavi, som jo løftede hele fire CL-pokaler med catalanerne, beskylder nu sin tidligere klub for at være faldet i dyb søvn, på trods af store indkøb som Luis Suarez, Philippe Coutinho og Ousmane Dembele som er hentet ind til Camp Nou.

- Madrid har et vinder-gen, mens Barca er faldet i søvn, Barca har nærmest nægtet at anstrenge sig i flere år, hvor man istedet køber massivt ind og håber på det bedste, forklarede legenden.

Xavi lagde, på den anden side, også vægt på Real Madrids utrolige held, i deres vej til CL-trofæet, hvor Liverpool-stjernen, Mohamed Salah, jo tidligt udgik med en alvorlig skade i CL-finalen, krydret med Loris Karius graverende fejl mellem stængerne.

- Real fik kampene serveret på et sølvfad i deres vej til finalen, hvor de jo både fik skadet Neymar, Robben, Boateng og ja, selv dommerne blev skadet, inden Xavi gik i dybden med sine forklaring.

- FInalens måske bedste spiller blev skadet af Real Madrid. CL-turneringens måske bedste målmand, Manuel Neuer, blev skadet af Real, mens tyskernes reservemålmanden, Sven Ulrich, jo forærer et mål til Real som gave, i en semifinale. Og så var der Liverpool i finalen.

- Det virker som en stor forbandelse, men problemet er at Barca jo vinder titler, mens Real Madrid vinder Champions League, slog Xavi fast. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Barcas ledelse er faldet i søvn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder