Annonce


Annonce

Annonce

Spansk medie: Flere klubber jagter Gomes

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 1. juni 2018




Det italienske Serie A-hold, Lazio, har angiveligt udset sig Barcas Andre Gomes som den perfekte erstatning for Sergej Milinkovic-Savic, hvis sidstnævnte, som ventet sælges efter VM, ifølge flere italienske og spanske medier.

Flere klubber skulle efter sigende have stillet sig om bag køen, hvor målsætningen er at kapre Barcas portugieser, som jo har haft en svær tid på Camp Nou.

Det spanske medie, El Mundo Deportivo, hævder at italienerne vil have fingrene i den tidligere Valencia-stjerne, hvis Lazios serbiske midtbane-dynamo, Milinkovic-Savic, som ventet, forlader klubben.

Serberen er flere gange, på der kraftigste, blevet rygtet til enten Juventus eller Manchester United, på trods af at en aftale stadig ikke er på plads med Lazio.

Flere klubber skulle, ifølge spanske medier, være interesseret i give Andre Gomes spilletid, hvor engelske Tottenham også har vist stor interesse for Barca-udskifteren.

Gomes er ikke en del af Portugals VM-trup - og netop af dén grund skulle Gomes være interesseret i at kickstarte karrieren igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spansk medie: Flere klubber jagter Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder