Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu: Dembélé skal ingen steder

Transfermarked - 2. juni 2018




Ousmane Dembélé er lige nu flyvende for Frankrig og nåede også at slutte sæsonen flot af i FC Barcelona før han begyndte at fokusere på VM. Siden sæsonen i Catalonien stoppede har flere historier sendt ham ud af klubben, men FC Barcelona præsident Josep Maria Bartomeu forsikrer om, at Dembélé ikke skal afsted.

- Dembélé skal ingen steder. Sammen med Coutinho har han været en god investering for klubben. De er meget vigtige for vores projekt og vi forventer os meget af dem. Dembélé er meget ung og fyldt med talent; vi forventer store ting fra ham, fortæller Bartomeu.

Tilhængerne er da også af den opfattelse, at det vil være rigtig dumt at sende Dembélé videre allerede nu. Franskmanden boksede med skader tidligt af sin Barcelona-karriere, men en ændret kost og omlagt træningsprogram har gjort ham fit for fight og stærkere.

Ousmane Dembélé spillede 31 kampe i sidste sæson for Barcelona. Her scorede han seks gange og lagde op til seks mål. Ikke prangende tal for en angriber i FC Barcelona, men ikke desto mindre har han ofte set sig selv som ind- eller udskifter samtidig med at han op til flere gange er blevet siet fra af Valverde og derfor generelt set haft svært ved at finde fodfæstet og den vigtige rytme. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Dembélé skal ingen steder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder